Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u de veelgestelde vragen van e-Driver. Via deze link gaat nu naar het cookiebeleid, disclaimer en de privacyverklaring.

Wat is e-Driver?

De toenemende verkeersonveiligheid en moderne voertuigsystemen vragen steeds meer van automobilisten en chauffeurs. Met e-Driver beschikt u over een unieke persoonlijke online leeromgeving met elke zes weken een nieuwe training.

Mensen die een ongeval hebben meegemaakt geven vaak aan dat zij onvoldoende tijd hadden om goed te reageren. Wist u dat het overgrote deel van de verkeersongevallen ontstaat door afleiding? En dat vermoeidheid en stress een steeds belangrijker rol spelen? Tegelijkertijd worden ADAS-rijhulpsystemen onvoldoende benut en vereist het rijden met moderne en elektrische auto’s een andere rijstijl. Met e-Driver krijgt u meer inzicht in het ontstaan van ongevallen en  hoe u zuinig kunt rijden.

Waarom ontvang ik e-Driver mails?

U ontvangt de uitnodiging namens uw werkgever, leasemaatschappij of verzekeraar. Voor verdere vragen en/of toelichting kunt u contact opnemen met uw contactpersoon.

Waarom werken de videotrainingen niet?

  • Zorg voor een stabiele internetverbinding
  • Het is van belang dat de browser up-to-date is.
  • Mogelijk ondervindt u problemen bij het afspelen van de videotrainingen door de instellingen op het zakelijke netwerk. Het is in dit geval aan te raden om de videotrainingen thuis te bekijken, uiteraard buiten de Cloud omgeving/VPN netwerk.

Lukt het alsnog niet om de videotrainingen te bekijken?

Om u verder te helpen ontvangen wij graag een mail op info@edriverprogram.com Graag een screenshot van uw foutmelding, naam van uw internetbrowser en uw browser-versie bijvoegen in het mailbericht.

Waarom kan ik niet inloggen?

Mogelijk bent u uw wachtwoord vergeten. Een nieuw wachtwoord kunt u opvragen via dit formulier.

Waarom zie ik geen brandstofgegevens?

Voor het up-to-date houden van brandstofgegevens binnen e-Driver zijn wij afhankelijk van informatie vanuit uw werkgever en/of brandstofleverancier. Graag ontvangen wij een mail op info@edriverprogram.com met uw kenteken zodat wij kunnen nagaan wanneer de laatste brandstofcijfers van uw kenteken bij ons zijn aangeleverd.

Hoe kan ik me afmelden voor e-Driver?

Indien u niet meer wilt deelnemen aan e-Driver verwijzen u graag naar uw werkgever, leasemaatschappij of verzekeraar.

Hoe kan ik mijn kenteken wijzigen?

Indien u uw kenteken wilt wijzigen verwijzen u graag naar uw werkgever, leasemaatschappij of verzekeraar.