Veilig en duurzaam verkeer voor iedereen

e-Driver Solutions creëert innovatieve oplossingen voor werkgevers die het belangrijk vinden dat hun medewerkers veilig aan het verkeer deelnemen met minimale CO2-uitstoot. We focussen ons daarbij op personenauto’s, bedrijfswagens en de transportsector.

Nieuwe aanpak op basis van 17 jaar aan inzichten

We hebben het allemaal verwerkt in de nieuwste generatie van e-Driver Solutions: alle kennis die we in 17 jaar als de grootste opleider van Nederland op het gebied van verkeersveiligheid hebben opgedaan. Onze vernieuwde aanpak onderscheidt zich door de aandacht voor de onderliggende oorzaak van verkeersincidenten en blijvende gedragsverandering. We richten ons niet alleen op de individuele medewerker, maar ook op het werkklimaat. Dit blijkt de doorslaggevende factor voor blijvend resultaat: veilig en duurzaam rijgedrag. En dat voor een lagere investering.

e-Driver - Veilig rijden met minimale CO2-uitstoot.

e-Driver Solutions

Onze maatschappelijke bijdrage

Werkgevers die e-Driver Solutions inzetten voor hun medewerkers dragen bij aan de ontwikkeling van ons gratis online verkeersveiligheidsprogramma voor schoolgaande kinderen, ouderen en elektrische fietsers. Een deel van onze omzet wordt ingezet voor het ontwikkelen en gratis aanbieden van dit programma via belangenorganisaties. Als werkgever draag je dus niet alleen bij aan de veiligheid van je medewerkers, maar ook aan die van kwetsbare verkeersdeelnemers in heel Nederland. Deze unieke maatschappelijke bijdrage geeft jouw organisatie een belangrijke voorsprong in de duurzame economie van morgen.

e-Driver Solutions

Veiligheids- en duurzaamheidsdoelen

Veiligheids- en duurzaamheids- doelen

Finch & Beak, onderdeel van SLR, de wereldleider op het gebied van consultancy en milieuoplossingen, onderzocht de werking van e-Driver Solutions bij 2.000 chauffeurs. Hun conclusie: e-Driver Solutions zorgt voor meer veiligheid, minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot, en heeft een hoge return on investment. Met onze aanpak geven organisaties invulling aan meerdere Sustainable Development Goals. En de ondersteuning van onze supportdesk begeleidt organisaties bij het behalen van het waardevolle keurmerk Veilig en Duurzaam op weg.

e-Driver - Veilig rijden met minimale CO2-uitstoot.

Innovatie vormt de toekomst

De combinatie van innovatieve oplossingen en een totaalaanpak voor duurzame gedragsverandering maakt van e-Driver Solutions hét verkeersinstituut van de toekomst. Onze programma’s hebben geen negatieve gevolgen voor het milieu en zorgen niet voor extra belasting van de mobiliteit.

Samenwerkingen, AVG en ISO 27001

Het team van e-Driver Solutions werkt nauw samen met gedragsdeskundigen, verkeerspsychologen, TNO Human Factors, TÜV Rheinland en SWOV. We zijn deze professionals en organisaties zeer dankbaar voor hun inzet en inbreng. e-Driver Solutions is AVG-compliant en ISO 27001-gecertificeerd.

e-Driver, veilig rijden met minimale co2-uitstoot.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd hoe e-Driver Solutions jouw organisatie op weg helpt naar veilige en duurzame verkeersdeelname?

Vul je gegevens in en wij nemen contact op.

e-Driver - Veilig rijden met minimale CO2-uitstoot.

Collin Bell

Adviseur veiligheid en duurzaamheid

Kan ik je ergens mee van dienst zijn? Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook bellen met 030 – 305 0305 of mailen naar info@edriverprogram.com voor meer informatie.